Verkoop verzorgings producten

Bij Trimselien word gewerkt met de Yuup lijn. Deze shampoo word ook in de salon verkocht en is geheel op natuurlijke basis. Alle producten worden verkocht voor €15,- per stuk. 

All types of coats shampoo

Speciaal ontwikkeld voor alle vachttypen. Reinigd de huid en voedt de vacht diep door een speciale combinatie van keratine en vitamines.

Whitening and brightening shampoo 

Speciaal ontwikkeld voor honden met witte en heldere vachten. Dankzij een specifiek pigment welke de gelige kleur al vanaf de eerste toepassing neutraliseert. 

Long coats shampoo 


Shampoo voor de lange vachten. Speciaal ontwikkeld voor honden met lange en geklikte vachten te herstructureren en de sterkte van de vacht te herstellen.

Dark coats shampoo

Shampoo voor de donkere vachten. Speciaal ontwikkeld om de glans te stimuleren en te doen herstellen van dof uitgeslagen donkere en zwarte vachttypen.

Tea tree and neem oil shampoo

Shampoo voor honden, speciaal samengesteld voor een afstotende actie tegen muggen, vliegen, teken en vlooien.

Odor control shampoo

Shampoo die speciaal is ontwikkeld voor honden met een vervuilde, verwaarloosde en onfris geurende huid. Om de vacht te beschermen tegen schadelijke stoffen zoals vervuiling, rook en UV-stralen.

Crisp coat shampoo 

Speciaal ontwikkeld om ruwharige vachten te reinigen: zoals Terriers en Schnauzers, zonder te verzachten of te verzwaren. Deze shampoo reinigt de huid diep zonder conditionerende toevoegingen om de juiste textuur van ruwe vachten te herstellen en het behouden van volume voor een betere trimbehandeling

Gentle shampoo puppies & sensitive

Milde shampoo voor puppy's en de gevoelige huid.

Detangling shampoo 

Deze volumerende en herstellende conditioner is geschikt voor alle soorten vachten en in het bijzonder voor de beschadigde en geklitte vachten.

Daily no rinse shampoo 

Een zacht en luchtig schuim, geschikt voor frequent gebruik en voor alle vachttypen. Reinigt en parfumeerd zonder gebruik van water en voedt diep dankzij keratine en vitamines.

Ear cleaning lotion 

Zacht reinigingsmiddel zonder spoelen, ideaal voor de dagelijkse verzorging van de uitwendige gehoorgang.

Eye contour cleansing lotion 

Zacht reinigingsmiddel specifiek voor de dagelijkse verzorging van de oogcontouren van honden. Ideaal om te oogafscheiding te verwijderen.

Glossing and detangling spray 

Glans en ontklitspray, ideaal voor de meest verwaarloosde en verwarde vachten.

Tea tree and neem spray 

Insectwerende middelen tegen muggen, vliegen, teken en vlooien. De kenmerkende en intense natuurlijke geur is een efficiënt schild voor plagen en een krachtig middel tegen insecten.

Conditioning water fragrance for her 


Hondenparfum 

Conditioning water fragrance for him


Hondenparfum 

Conditioning water fragrance unisex


Hondenparfum 

Deel deze pagina